null

Build Your Tribe of Wealth, Health & Love

Wil jij onderdeel zijn van een community waar heling, persoonlijke groei en vriendschap centraal staan?

Een plek waar je leert om goed voor jezelf op mentaal, emotioneel, fysiek, relationeel, financieel en spiritueel vlak. Een veilig plek voor heling, samenkomen en delen. Een plek waar je als persoon mag groeien en hulp krijgt bij het overleven in de moderne jungle. Iets wat men hard nodig gaat hebben in de komende jaren. Ik zal je uitleggen waarom.

Dit is wat het medicijn me liet zien...


In november 2021 liet het medicijn mij de donkere zijde van onze toekomst zien.Velen van jullie ervaren het zelf al. We zitten in een grote transitie van bewustzijn. Oude systemen staan op omvallen en grijpen gretig om zich heen om overeind te blijven. Politieke leugens, dubbele agenda’s en corruptie komen aan steeds vaker aan het licht.


Een overheid die neigt naar meer controle, censuur en toenemende vrijheidsbeperking van haar mensen. Een ministerie van Volksgezondheid dat geen woord rept over gezonde leefstijl, maar kiest voor meer spuiten en meer pillen… Rijzende inflatie, een stijgend woningtekort en tegemoetkomende economische depressie.


De cijfers van burn-outs en depressie, waren nog nooit zo hoog. Zingeving en betekenis nog nooit zo laag. Mensen zullen zieker en zieker worden van het systeem, terwijl ze niet eens door hebben dat juist ‘het systeem’ ze ziek maakt. Het zal niet lang duren voordag mensen zich hulpeloos, reddeloos en gedisconnect voelen. Van zichzelf en van elkaar. Het gevolg; angst en verdeling. Exact wat dat oude systeem in stand houdt.

En dit is het antwoord...

          Ik begrijp het als je misselijk wordt van deze gedachte, dat word ik ook.
Maar het is de harde waarheid waarin we leven en we zullen het ermee moeten doen.
Gelukkig liet het medicijn me ook inzien wat het antwoord is op die angst & verdeling.

Eenheid.

En dat lief mens, is wat ons hieruit gaat redden.

    

Join my Tribe of Unity

Iedere dag voel me ik intens gezegend met mijn ‘medicine tribe’.
Een groep mooie mensen, mensen die hun shit op orde hebben.
Die hun schaduwen durven aankijken en tegelijkertijd hun licht laten schijnen.
Mensen met een gouden hart, continue op zoek naar waarheid.
Ze hebben alles; wijsheid, ervaring, liefde, kennis, competentie, visie, manifestatie kracht, de juiste mindset en helende handen.
En mijn wens voor jou, is dat jij ook toegang krijgt tot hen.
Daarom wil ik je bij mijn ‘tribe’ betrekken.

Tribe of Unity is voor zij die, op een gezonde en verantwoorde manier, afstand willen nemen van oude systemen.
Die het heft in eigen handen willen nemen, door iets nieuws te bouwen en daarmee bijdragen aan een nieuwe wereld.

Inheemse Wijsheid

Enerzijds door door het omarmen van de wijsheden en principes van inheemse stammen. Waar de kern draait om zelfheling, sjamanisme, plant medicijnen en spirituele groei. Leer om te luisteren naar wat je ziel daadwerkelijk van je verlangt. Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en ontvang de tools voor het bewandelen van jouw pad. Ontwikkel een heldere visie, vanuit het ‘diepe weten’, in plaats van wat je bedenkt met je hoofd. Kom in contact met de beste medicijnwerkers van de Nederland en daarbuiten. Leer hoe je jouw visie over de toekomst creëert, zodat je niet het verleden blijft hangen.


De wijsheid uit de sterren, om geduld, overvloed en vertrouwen te omarmen. De heling eindigt nooit, dus je kan er maar beter mee aan de slag aan.

Hands-on Persoonlijk Leiderschap

Anderzijds door te beseffen dat we we hier op aarde leven. In deze tijd, op deze plek en we zullen het hier moeten doen. Om andere te kunnen helpen, om jouw gaves en talenten te verspreiden, is het noodzaak dat je zo goed mogelijk leer te overleven in deze ‘moderne’ jungle. Daarom is het het van belang om jezelf te onderwijzen. Je hoeft niet overal een expert in te worden, maar je moet de principes wel begrijpen.


Zodat je ze voor je kan laten gebruiken, in plaats van dat je er slachtoffer van wordt. Om jezelf te verrijken op het gebied van persoonlijke groei, liefde & relaties, gezondheid, geld, crypto, ondernemen en meer.

Dit is wat je krijgt in onze besloten omgeving...

  •  Masterclasses van experts over Rijkdom, Gezondheid en Liefde.
  •  Wiggert’s inzichten uit zijn Ayahuasca sessies.
  •  Tribe Leader Conversaties, inhoudelijke gesprekken met bijzondere en interessante mensen.
  •  Exclusieve toegang tot online & offline events zoals cacao ceremonies, ademwerk en plant medicijn ceremonies.
  •  Een plek waar heling middels sharings, medicine songs, chants, meditaties, shamanic journeys en ander ceremonieel werk.
  •  Alles over plant medicijnwerk in Nederland. Inclusief voorbereiding, interviews met facilitators en ervaren begeleiding.

Klinkt dit als iets waar jij onderdeel van wilt zijn? Join the Tribe of Unity, onze ‘online’ stam in de moderne jungle. Of ‘Aldeia Unidade’ zoals mijn inheemse vrienden het zouden noemen.


Haux Haux,
Wiggert Meerman – Bixinawa

Sluit mij aan!

Na betaling van de bestelling, heb je direct toegang tot de content (online membership) via een computer, tablet of smartphone. Door op “Afrekenen” te klikken zie je af van het herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kan de content (online memberschip) niet ruilen of annuleren.
Ja! Ik sluit me aan


€10,- Per maand.
null

"Tribe of Unity is voor zij die op een gezonde manier afstand willen nemen van oude systemen en bij willen dragen aan een nieuwe wereld."

Is mijn abonnement maandelijks opzegbaar?

Ja, Tribe of Unity is per maand opzegbaar. Indien je een jaar vooruit hebt voldaan, blijf je de resterende maanden van je abonnement toegang houden.


Hoe kan ik opzeggen?

Mail naar mail [@] wiggertmeerman.com Vermeld daarbij de reden van je opzegging, je email en je naam. Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Dit is meestal binnen 2 werkdagen.


Wij storten geen geld terug voor eerder betaalde abonnementskosten.


Ik heb een andere vraag!

Stuur ons gerust een mail naar mail (@) wiggertmeerman.com

Komt er steeds nieuwe content?

Jazeker, we proberen continue exclusieve content te maken. Interviews, bijzondere video’s over sjamanisme, medicine songs, persoonlijke groei en andere zaken.


Wat kan ik verwachten van de Tribe of Unity?

Masterclasses van experts over Rijkdom, Gezondheid en Liefde. Wiggert’s inzichten uit zijn Ayahuasca sessies. Tribe Leader Conversaties, inhoudelijke gesprekken met bijzondere en interessante mensen. Exclusieve toegang tot online & offline events zoals cacao ceremonies, ademwerk en plant medicijn ceremonies. Een plek waar heling middels sharings, medicine songs, chants, meditaties, shamanic journeys en ander ceremonieel werk. Alles over plant medicijnwerk in Nederland. Inclusief voorbereiding, interviews met facilitators en ervaren begeleiding.

null