null

Bekijk hier alle mogelijkheden om te werken aan jezelf met Wiggert's programma's en retreats.

Het nummer één retreat van Nederland voor persoonlijk leiderschap. 


Een drie-daags retreat om uit je hoofd te komen, terug in je lichaam.

 Voor een diep gesprek over het leven

Een van de bestverkochte persoonlijk ontwikkeling boeken van het jaar

null

Gratis mogelijkheden

Een verhaal over innerlijke vrede

Op zoek naar antwoorden beschrijft het verhaal van een Nederlandse zakenman, die nadat hij alles verloor, op mysterieuze wijze door het leven naar een inheemse stam in de Amazone wordt geleid. Het stamhoofd laat hem deelnemen aan een eeuwenoud ritueel dat de inheemsen gebruiken om hun ziel te reinigen. Tijdens deze zware beproeving, waarbij hij veertig dagen lang in de heilige ruimte moet verblijven, komt hij zijn eigen demonen onder ogen. De auteur kreeg de opdracht om zijn lessen en inzichten te delen met de wereld. Het resultaat hiervan is dit boek.


Download gratis een sneak preview van de eerste 2 hoofdstukken

50%
Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct de eerste 2 hoofdstukken
+ nog extra bonussen en unieke content uit het boek..!
Krijg direct toegang

Bekijk de documentaire 'Wilskracht'

Hoe graag wil je het? In het leven is dit misschien wel de zwaarstwegende factor, als het gaat om het bereiken van doelen.

In januari 2020 nam Wiggert Meerman deel aan de kennismakingsdagen van het Korps Commandotroepen. Dit is de eerste selectieprocedure van deze Nederlandse speciale eenheden, de groene baretten. Een loodzware selectie waar zowel burger als militair doorheen moeten, om in aanmerking te komen voor het opleidingstraject van de commando. Nooit eerder in de geschiedenis van KCT is iemand gefilmd tijdens deze selectie. In deze documentaire wordt Eindbazen host Wiggert Meerman voor, tijdens en na de kennismakingsdagen gevolgd. Je ziet wat er voor nodig is om je voor te bereiden, maar vooral waar je aan bloot gesteld wordt gedurende de selectie. Een ding wat zeker naar boven zal drijven tijdens deze dagen van onzekerheid, slaapdeprivatie, zware fysieke omstandigheden en mentale druk, is hoe graag dat je het wil.

On-demand Masterclass. Dit is je kans om de controle terug te nemen in jouw leven. Schep helderheid over wat JIJ wilt in het leven, leer daar met een ijzersterk zelfvertrouwen voor te gaan en durf daadkrachtig beslissingen te maken. Jij bepaalt!

Beluister de Eindbazen Podcast

DE WEG NAAR SUCCES, GELUK & ZINGEVING.

Eindbazen is ontworpen om mensen de tools en kennis te geven om het uiterste uit hun leven te halen en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. We doen dit door middel van interviews met de grootste denkers en doeners van Nederland waarin zij hun kennis, ervaring en levenswijsheid delen om jouw maximaal potentieel te benutten.

Geef je op voor de nieuwsbrief

Jouw wekelijkse dosis leiderschap, wijsheid en goedheid in je mail! Voor zij die aan hun ‘Tribe’ van rijkdom, gezondheid en liefde bouwen!
I am going to BUY 105 soccer fields of rainforest | Bixinawa Uncut #1
I am going to BUY 105 soccer fields of rainforest | Bixinawa Uncut #1
🍃✨ Txana Busê  - Txai kamē kuru- Hunikuin - Aldeia São Francisco - Música de Rezo - Medicina Song ✨🍃
🍃✨ Txana Busê - Txai kamē kuru- Hunikuin - Aldeia São Francisco - Música de Rezo - Medicina Song ✨🍃