OP PAPIER KLOPT ALLES, MAAR IN REALITEIT MIST ER IETS

BUSINESS & LIFE COACHING VOOR TOPSPORTERS, EXECUTIVES, ONDERNEMERS EN HIGH PERFORMERS DIE OP ZOEK ZIJN NAAR INNERLIJKE RUST

Waar het écht om draait

Je ben succesvol in wat je doet, maar voelt dat je een volgende stap wil maken. Een volgende stap in persoonlijke transformatie. Want als je daar floreert, dan groeien je business of carrière vanzelf mee.


Hard werken, discipline, wilskracht, doorzettingsvermogen en grenzen opzoeken, hebben je gebracht waar je nu bent. Je hebt geproefd aan het succes, het geld en de roem en nu besef je dat dit het niet is. Dat er meer is in het leven. Succesvol zijn mag een nieuwe betekenis krijgen. Meer diepgang, spirituele (zelf)ontwikkeling en persoonlijke transformatie. Het is tijd voor een nieuwe fase, een die duurzamer is voor je gezondheid, geluk en relaties. Dat is waar ik je mee help.


Afgelopen jaren verkocht ik twee bedrijven, vocht op EK's en WK's, creëerde de nummer één podcast van Nederland in persoonlijk leiderschap, schreef een bestselling boek en sprak voor duizenden mensen. High Performance prestaties waar ik trots op ben, maar ze hebben me ook veel gekost. De weg naar succes, bovenmatig presteren en continue de lat continue hoog leggen, heeft een prijs. In die reis heb ik alles verloren. Eerst mijn relatie, toen mijn bedrijf, al mijn geld en uiteindelijk mijzelf. In mijn reis van alles verliezen, heb ik alles gevonden.


Er zat iets niet lekker, dat voelde ik al langer. Maar ik wilde er niet luisteren. Ik ging blind voor het doel, verdoofde de pijn met nog harder werken en liep weg van de signalen. Er is een grote kans dat jij jouw eerste seintjes al gevoeld hebt? Stress, prestatiedruk, relatie onder spanning, onrust en het continue gevoel van 'moeten'. 

Straks wordt het rustiger... Dat is de belofte die je jezelf voorhoud. Thuis geloven ze het al niet meer en langzaam begin jij dat ook in te zien.


In welke fase van je leven je nu ook zit, het houdt nooit op.
Er is altijd een volgend project, een nieuwe uitdaging, stress om geld, druk van leidinggevende, een compagnon met een andere visie, verwachtingen van je publiek of dat volgende kampioenschap. Herkenbaar?


Ik weet exact waar je zit, maar vooral hoe je hier uit kan komen. Dit coachingstraject zal je leven voorgoed veranderen. Mijn aanpak is geen standaard programma, droge filosofieën uit een boekje of time-management trucjes om je een goed gevoel te geven. Nee, daar lossen we niks mee op.


Hoe dan wel? Door heling te brengen op datgene wat al langer schreeuwt om aandacht. Van doelen naar voelen. Als je dat stuk je jezelf aankijkt, doorvoelt en heelt, wordt alles om je heen anders. Alles wordt beter, meer flow, minder stress, meer energie en vooral meer plezier. Als je kriebels krijgt van het woord heling, dan begrijp je het sowieso niet en zijn we geen match. Als het wel resoneert, dan is het geen toeval dat je dit leest.

Dit levert het op

 • Innerlijke rust.
 • Uit je hoofd, in je lichaam.
 • Helder visie en missie.
 • Een betere relatie met jezelf, waardoor andere relaties ook versterken.
 • Een gezin dat blij voor je is, omdat het blij 'met' jou is. (Zonder hun support en liefde zijn je resultaten niks waard.)
 • Van voelen naar doelen, in contact met jezelf.
 • Focus op heling van oude patronen en trauma's.
 • Leven en grenzen stellen vanuit kernwaarden.
 • Een liefdevollere, intieme connectie met je partner.
 • Sessies en inzichten die je leven voorgoed veranderen.
 • Meer zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfliefde.
 • Inheemse wijsheden om de essentie van het leven te begrijpen.
 • Hands-on persoonlijk leiderschap om te floreren in het moderne leven.


 1. Geen gezeik meer met je partner, waarvan je weet dat hij/zij nog gelijk heeft ook.
 2. Onrust in je hoofd, geen energie in je lijf.
 3. Elimineer stress en onduidelijkheid
 4. Weg met financiële zorgen, piekergedachten en zelfsaboterend gedrag
 5. Geen 'gedoe' meer met je compagnon, werknemers, baas of investeerder.


Coaching

Hoelang duurt het traject?

Een half jaar, waarbij je 24/7 contact kan zoeken met mij. Maandelijks komen we samen voor 1-op1 sessies.

Voor wie is dit geschikt?

Topsporters, ondernemers, executives en high performers.

Is dit traject inclusief de psychedelische ervaring.

Ja, dit is mogelijk, maar niet verplicht.

Wordt ieder in dit traject toegelaten?

Nee, de toegankelijkheid van dit traject is zeer beperkt omdat ik naast mijn rol als ondernemer, coach, podcaster en auteur, ook de rol van vader en partner heb..

Wat is de investering?

De investering is vanaf €8.000 exclusief btw.

Wat is de procedure?

Bij aanmelding plannen we een kort kennismakingsgesprek via telefoon. Als daaruit blijkt dat er een match is, volgt een intakegesprek waarna we besluiten om samen te werken of niet.

Coaching Traject  Becoming Tribe Leader

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.