Opvoeden als een jager-verzamelaar in moderne tijden

Ontdek inheemse lessen over jagen, verzamelen en opvoeden in de moderne wereld. Transformeer je gezin in een 'Tribe' behulpzame kinderen, met een sterke emotionele ontwikkeling en een hoge autonomie. Voor een betere band met je kind, een verdieping in je liefdesrelatie en meer plezier in het ouderschap.

VERBONDEN OUDERSCHAP

Ontdek inheemse lessen over jagen, verzamelen en opvoeden in de moderne wereld. Maak van je gezin een 'Tribe' met behulpzame kinderen, met een sterke emotionele ontwikkeling en een hoge autonomie. Voor een betere band met je kind, een verdieping in je liefdesrelatie en meer plezier in het ouderschap.

Plezier en gemak in opvoeden start hier...

De Illusie van het moderne ouderschap

Heb je jezelf weleens afgevraagd of er een betere manier is om het ouderschap aan te pakken?


Het moment van het verwekken van je kleintje was wellicht het eenvoudige deel. Nu begint het echte werk: opvoeden.

Het opvoeden van kinderen is verre van simpel. Thuis kan het een chaos zijn; overprikkeld van school komen, eindeloze discussies, gevechten over schermtijd of woede-uitbarstingen omdat de kleintjes hun zin niet krijgen. Ondertussen moet er ook nog gewerkt worden en probeer je 's avonds, uitgeput, op de bank neer te ploffen. Niet prettig voor jou als ouder, en zeker niet voor de kinderen.


Maar moet het echt zo moeilijk zijn? En belangrijker nog, is er een betere manier?

Velen volgen simpelweg wat ze hebben geleerd of gezien op tv. Influencers delen tips over opvoeden, maar verbergen de chaos achter de schermen. Het huidige schoolsysteem lijkt niet meer te werken met verouderde lesstof en zinloze informatie.

Misschien heb je zelfs gedacht aan een community in Portugal, off the grid leven en homeschooling....maar die oplossing lijkt ook niet haalbaar.

Het is tijd om hier, in jouw realiteit, een verschil te maken.


Als ouder wil je het goed doen, anders doen. Begrijpelijk, want onze kinderen groeien op in ongewone tijden. Eenzaamheid, stress, verslavingen, identiteitscrisis en de behoefte aan emotionele verbinding zijn epidemieën waarmee ze worden geconfronteerd.


De tijd die je samen hebt is ongelooflijk kostbaar, en in de opvoeding zijn er geen herkansingen voor grote fouten.

75% Van de tijd die je met je kinderen spendeert, is voor hun 12e levensjaar.

Het is nu het moment voor een frisse kijk op opvoeding.


De Uitdaging...


Wat betekent het om een goede vader of moeder te zijn?

Het is zeer waarschijnlijk dat je veel op de automatische piloot doet.

Laten we eerlijk zijn.

De meeste kennis die we hebben als ouders is een rommeltje van overtuigingen en ervaringen, doorgegeven van generatie op generatie.

Dit maakt je niet per se een slechte ouder, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

En dat is best lastig, vooral wanneer je constant wordt overspoeld met:

 1. Adviezen van Instagram, media, en influencers over hoe je je kind moet opvoeden.
 2. 101 mogelijke diagnoses van Dokter Google als je kind iets afwijkt van het gangbare.
 3. Het systeem dat klaarstaat om jouw kind te programmeren tot een robot.
 4. Ongevraagd advies van andere ouders (of erger nog; schoonouders) over hoe jij het moet aanpakken.
 5. Maatschappelijke verwachtingen over hoe jij je kind zou moeten opvoeden.
 6. De dagelijkse drukte van werken, financiële zorgen, en gewoon het alledaagse leven dat maar doorgaat.
 7. Bedroevend nieuws over inflatie, oorlogen, economische recessies, en een kabinet dat ons land lijkt te verprutsen.
 8. En alle andere uitdagingen die het leven juist jouw kant op stuurt.


Het is niet makkelijk, maar wat als er een manier was om het wat eenvoudiger te maken?

Help! Ik heb een kind...

Mijn naam is Wiggert Meerman. Spreker in persoonlijk leiderschap, host van Eindbazen, coach en auteur van 'Op zoek naar antwoorden'. Ook ben ik partner van Marieke, oprichter van Rite of Passage retreats, schrijver, avonturier, spreker, CrossFitter, Braziliaans Jiu Jitsu fanaat en vader van Leah....

Mijn dochter is 5 jaar en hierbij gelijk een gratis advies. Mocht je jezelf persoonlijk en spiritueel willen ontwikkelen, neem dan vooral een kind. Afgelopen jaren is het voor mij ook een zoektocht geweest, om als vader een weg te vinden. Want laten we wel wezen, als nieuwe papa of mama... Je weet niks. Na 4 dagen is de kraamzorg weg en dan moet je het zelf maar uitzoeken. Het eerste jaar is relatief makkelijk. Eten, slapen en knuffelen. Maar zodra het begint te lopen en te praten, dan begint het écht werk: Opvoeden.


Ons gezin is een fijne plek en ik ben ontzettend trots wat we willen meegeven aan Leah. Hoe we in het leven staan, door deel in Nederland te leven en anderzijds in de bergen van Italie. We leren haar met één been in het systeem staan en met het andere buiten, in onze eigen gecreëerde wereld. Maar vooral, dat we leven op onze eigen voorwaarden.

Mijn inheemse vrienden in de Amazone zijn van grote invloed geweest op onze visie. Wekenlang spendeerde ik in het regenwoud en zag wat zij anders deden met opvoeden. En ja, wij wonen niet in een stam en het is hier anders. Maar wat je daar, daar kunnen wij nog een puntje aan zuigen. Opvoeden zoals de natuur het gewenst heeft.

Ik begon mij steeds vaker af te vragen: waarom doen wij dit eigenlijk zo?

Wiggert is bekend van

Wiggert tijdens zijn inwijding bij de Huni Kuin stam in 2018

Ze hebben al die tijd tegen je gelogen...

Opvoeden – een doolhof van goedbedoelde adviezen van ouders, schoonouders, boekjes, folders, overheden en consultatiebureaus. Je kindje laten huilen of troosten? Een time-out op de gang of niet? Wel of niet laten schermen? Kinderopvang die meer tijd met je kind doorbrengt dan jij en waar je ook nog een maandsalaris heen brengt. Een systeem dat je kind als een konijn in een klaslokaal duwt en bepaalt wat ze moeten leren. Het jeugdjournaal dat ver van de realiteit staat. Suiker, cafeïne, nog een iPad, social media....


Het is simpel: als jij de opvoeding van je kind niet zelf doet, doet het systeem het wel voor je.


Verbonden Ouderschap: Een Reis naar Simpliciteit


Stel je voor, in het regenwoud, waar kinderen niet jubelen omdat ze niet naar school hoeven. Integendeel, ze gaan wel naar school, maar met fundamentele verschillen. Ze zijn geen passieve kinderen, maar actieve leden van de stam. Hier voelen ze zich gewaardeerd, worden ze zelfredzaam en nemen ze verantwoordelijkheid.


In tegenstelling tot de supermarktgeschreeuw om Paw Patrol-plaatjes is er hier geen gedoe. Voorwaarden, rituelen en waarden creëren een veilige omgeving waarin kinderen gewoon kunnen zijn, zonder geruzie of gescheld.


Mijn inzichten, die diepgravend journalistiek zijn onderzocht en wetenschappelijk bewezen, deel ik graag met je. Deze training draait niet om het 'veranderen' van je kind; het draait om het transformeren van jouw perceptie van opvoeding.


Verander die perceptie, en alles verandert.


Investeren in de Toekomst: Verbonden Ouderschap


Kinderen zijn de toekomst, maar ouders zijn mede-architecten van die ontwikkeling. Het is nooit te laat om te beginnen met Verbonden Ouderschap, waar liefde en verbinding de antwoorden zijn op al je vragen.

Klaar om de knoop te ontwarren? Begin vandaag nog.

De verschillen tussen Moderne VS Inheemse opvoeding...

Dit is wat je kan verwachten in 8 modules...

1. Ontwaak van de Illusie: het moderne ouderschap


Alles wat je hebt geleerd, is ooit door iemand bedacht. Maar is het ook waar? Er wordt veel van je verwacht. Na het doorlopen van deze module zal er een last van je schouders vallen en opent zich een nieuwe wereld betreffende het ouderschap. Het is tijd voor een frisse kijk op zaken.


 • Wat de wereld je wil laten geloven, is vaak niet per se waar.
 • Het geheim dat alles voorkomt, maar waar bijna niemand van op de hoogte is.
 • De opmerkelijke 75% regel die, wanneer je dit hoort, je doet realiseren wat je te doen staat. Hoe je het ouderschap met meer visie en plezier kunt vormgeven.
 • De mindf*ck: waarom je wellicht aarzelt om je auto uit te lenen, maar je kinderen zonder twijfel wel.


2. Inheems Vs Modern Ouderschap

Inheemse stammen zijn gefundeerd op tradities, kernwaarden en rituelen. Simpel, vanzelfsprekend en inspirerend. Via een wetenschappelijke, journalistieke en persoonlijke benadering, onderzoeken we de verschillen en overeenkomsten tussen traditionele en moderne benaderingen van het ouderschap. Plus en hoe beide aspecten kunnen worden geïntegreerd om in modern ouderschap.

 • Een gedetailleerde beschrijving van de levenswijze in een stam.
 • De zes geheimen van deze stam, die betrekking hebben op hiërarchie, gemeenschap, zelfgenezing, opvoeding en meer.
 • Het ritueel dat een allesbepalende verandering teweegbrengt.
 • Een (digitale) rondleiding door het leven van de stam

3. Het begin & de oplossing van de ellende

Je kinderen willen maar één ding; de beste relatie jou als ouder. In deze module leer je wat de basisbehoefte is van je kind. Dit framework zorgt voor begrip over je kind, maar ook bij jezelf. Leer simpele strategieën en technieken om de relatie met je kinderen te versterken. Je krijgt maar één kans voor de opvoeding. Dit perspectief verandert alles.


 • Twee essentiële elementen die een allesomvattende verandering teweegbrengen.
 • De oorsprong van trauma en strategieën om het te voorkomen.
 • Jouw voornaamste verantwoordelijkheid als ouder.
 • De onbetwiste basisprincipes voor effectieve opvoeding.

4. Het vormen van een 'Tribe' als gezin

Inheemse stammen zijn gefundeerd op tradities, kernwaarden en rituelen. Simpel, vanzelfsprekend en inspirerend. Via een wetenschappelijke en persoonlijke ervaringen, onderzoeken we de verschillen en overeenkomsten tussen traditionele en moderne benaderingen van het ouderschap. Plus en hoe beide aspecten kunnen worden geïntegreerd om in modern ouderschap.

 • Begrijp  jouw bijdrage aan het gezin, plus de unieke dynamieken
 • Van verwende luiwammes naar helpend teamlid: transformeer de dynamiek
 • Rust, reinheid en regelmaat, maar dan aangepast aan het moderne leven.
 • Het proces om van je gezin een hechte 'stam' te maken.
 • De Push & Pull methode: een benadering om evenwicht en interactie te bevorderen.

5. Emotionele ontwikkeling & Autonomie

 Je streeft naar harmonie in het gezin en wilt bijdragen aan de emotionele ontwikkeling van kinderen. Deze module behandelt het cultiveren van zelfvertrouwen, de impact van stilte, en het bevorderen van zelfvertrouwen bij kinderen. Door deze module te volgen, wordt er meer rust in huis gecreëerd, afname van discussies ervaren, en groeien de kinderen op met een sterk geloof in zichzelf.

 • Het geheim van opvoeden binnen de Maya- en Inuit (Eskimo) stammen.
 • Een Gouden principe om conflicten te vermijden.
 • De veranderingen die jij als ouder kunt aanbrengen voor een verbeterde dynamiek met je kind.
 • Wat je ABSOLUUT niet moet doen, ondanks dat het veelvoorkomend is in onze maatschappij.
 • De essentiële factor voor het opbouwen van zelfvertrouwen bij kinderen.
 • Inclusief een handige samenvattende PDF.

6.Jouw rol als partner.

Het ultieme doel is het creëren van de beste relatie met je partner. Het kan soms vergeten worden, maar naast het ouderschap ben je ook een partner. Opvoeden gaat niet alleen over de kinderen, maar ook over jullie liefdesrelatie. De jaren zullen jullie liefde op de proef stellen, en deze module is ontworpen om blinde vlekken te vermijden. Het resultaat is meer intimiteit, liefde en plezier in jullie relatie.

 • Het geheim van elkaar verliezen en vervolgens opnieuw ontdekken.
 • Loskomen van oude dynamieken in de relatie.
 • De reden waarom jouw eigen welzijn belangrijker is dan dat van de ander.

7. Jouw rol als ouder

 Het doel: zelfredzaamheid op alle gebieden. Niemand zal je komen redden. De module belicht de rol van een ouder als beschermer, voorziener en gids. Hierbij wordt het belang van persoonlijke verantwoordelijkheid, veerkracht en het stimuleren van zelfstandigheid bij kinderen (en het innerlijke kind in jezelf) benadrukt.

 • Zelfkennis: De ware essentie van leiderschap.
 • De vier aspecten waar jij vandaag nog verantwoordelijkheid voor kunt nemen.
 • De onontkoombare regel die voor ieder individu geldt en moeiteloosheid mogelijk maakt.
 • De sleutel tot zelfvertrouwen in jezelf.
 • Het ontstaan van duurzame transformatie.

8. En meer...

Deze module voorziet je van aanvullende waardevolle kennis, waaronder boeken en interviews die gericht zijn op opvoeding, relaties, intimiteit en liefde.Een lijst met favoriete boeken.

 • Interviews over ouderschap en relaties met bekende namen zoals Elliot Hulse, Jan Geurtz, Hannah Cuppen en meer.
 • Must-reads over liefde, relaties en seks.
 • Een document met de leefregels van Wiggert en Marieke voor jullie gezin.

PLUS!
Je Ontvangt €347 Euro aan Extra Waarde door deze BONUSSEN & informatie ALS je vandaag instapt!

Bonus #1 Move, Fight & Play Workout

 • Een 45 minuten durende ouder-kind workout verzorgd door mobiliteitsexpert Volcmar Hellendoorn.
 • Offline verbinding, spelen en samen gezond blijven als gezinsactiviteit.
 • De beste vervanging voor een iPad, ideaal voor het opbouwen van een band met je kinderen.
 • Ter waarde van €99,-, inclusief een dosis humor met flauwe grappen.

Bonus #2 Live Masterclass over Heling

 • Het ontstaan van trauma bij volwassenen.
 • Preventieve maatregelen om trauma bij kinderen te voorkomen.
 • Methoden om jouw eigen trauma te transformeren tot iets positiefs.
 • Ter waarde van €99,-

Bonus #3 Q&A Over jungle

 • Antwoord op 12 vragen over de gebruiken en gewoontes in de jungle, met betrekking tot onderwerpen zoals vaccinaties, straffen, belonen, discipline, anticonceptie, baby's, moedermelk, verantwoordelijkheid, moederschap, vaderschap, en meer.
 • WAARDE € ONBETAALBAAR

VERBONDEN OUDERSCHAP

Een complete andere kijk op het opvoeden en ouderschap voor een bodemprijs... Krijg alleen vandaag levenslange toegang tot Verbonden Ouderschap met 57korting!

 • Cursus Verbonden Ouderschap t.w.v. €149,-
 • Masterclass over Heling t.w.v. €99,-
 • Workout Move Fight & Play Work t.w.v. €99,-
 • Plus 4,5 Uur content - onbetaalbaar 😉
 • Gegarandeerd gemak in de opvoeding - onbetaalbaar 😉

Totale Waarde €347,-

Voor slechts €149

Alles begint met een nieuwe visie

Ja, het is absoluut mogelijk om het anders te doen, en wel voor de volle 100%. De tijd is nu rijp, rijper dan ooit, om te beginnen met een frisse kijk op opvoeding. Het oude systeem vertoont gebreken, maar blijft goed functioneren. Het is aan een nieuwe generatie ouders om deze barrière te doorbreken. Dit vereist een nuchtere, praktische en doordachte benadering. Niet vanuit woede, maar vanuit bewustzijn, waarbij we erkennen dat we zelf verantwoordelijk zijn voor die eerste stap. Verbinding vormt het antwoord.

Stam geposeerd voor een traditioneel huis in jungle
Een oude visie voor nieuw geluk

Dit is wat je krijgt bij Verbonden Ouderschap

Meer Plezier & verbinding

Meer ontspanning, samenwerking en plezier in het gezin.

Wisdom from the Forest

Ontdek de inheemse wijsheid, die zorgt voor rust, heling en geluk.

Zelfredzame Kinderen

Kinderen die zichzelf emotioneel en mentaal kunnen redden. Niet levend in angst en twijfel, maar in geluk en door te doen!

Reviews van deelnemers

Professionele begeleiding vanuit het hart. Humor, wijsheid, kwetsbaarheid...ik kan nog wel even doorgaan, deze man heeft het allemaal. Meerdere workshops al gevolgd en iedere keer weer een top ervaring.
Pasqual van Huizen - Via Google Reviews

Veilige setting en fijne sfeer. Ik heb  een liefdevolle blije reis mogen maken. Het besef dat ik m’n licht kan en mag laten schijnen overviel me enigszins. Dat ontroerde me, wat er mocht zijn met troostende armen om me heen. Dankjewel🙏💛
Nanda de Jong - Via Google reviews

Wiggert Meerman

Wiggert Meerman (Heesch, 1983) is  spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, coach en avonturier. Hij helpt topsporters, CEO’s, ondernemers en high performers hun eigen stam te bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde. Dat doet hij door middel van zijn bestselling boek 'Op zoek naar antwoorden'. Daarnaast host hij het nr.1 retreat van Nederland voor Persoonlijk leiderschap; Rite of Passage. In zijn lezingen en groeiprogramma’s combineert hij de inheemse wijsheden en met modern high performance. Zijn passie voor het spreken komt ook tot uiting op verschillende toonaangevende podia zoals het DeLaMar Theater, het bekende evenement Business On Stage en bij bedrijven zoals Adidas, ABN Amro en de Erasmus Universiteit. Daarnaast is hij de presentator van de #1 Zelfhulp show op YouTube en podcast genaamd Eindbazen, met meer dan 4 miljoen downloads een van de grootste podcasts in Nederland. Sinds 2020 mag hij zichzelf, na drie jaar schrijven, ook auteur noemen van zijn boek ‘Op zoek naar antwoorden’. Het boek belande op nr. 35 in landelijke bestsellerlijst top 60. Ondertussen zijn er meer dan 12.000 boeken verkocht en geniet het boek meer dan 300, vijfsterren recensies.

347

€149

Ben jij klaar voor Verbonden Ouderschap?

 • 8 Modules (+4,5 uur aan video)
 • De sleutel naar behulpzame kinderen
 • Upgrade hun emotionele ontwikkeling
 • Meer zelfstandigheid & zelfvertrouwen door hoge autonomie
 • Betere relatie met jezelf, je partner en je kind
 • Meer harmonie en plezier in het ouderschap

Wat andere over Wiggert zeggen:

Founder Breathwork Masterclass

"De inhoud gaat zoveel verder dan persoonlijk leiderschap alleen."

Kasper van der Meulen

Founder Meditations Moments

Wiggert is een waanzinnige spreker!
Michael Pilarzyck
Spreker & Trainer

“Wiggert is een bevlogen trainer die inspireert, prikkelt en eeuwenoude oerprincipes weet te vertalen voor de moderne mens.

Paul Smit
Wiggert en Leah in een ijskoud meer in Italie in de herfst 2023 :)

Doorbreek het patroon...

Onze ouders hebben ons geleerd om onze gevoelens te begraven, om moeite te hebben met echte verbinding. Wat we zelf niet hebben geleerd, kunnen we niet doorgeven. Velen van ons zijn opgegroeid zonder een volledige emotionele connectie, misschien zelfs zonder de aanwezigheid van een ouder. En datgene wat we vermijden in onszelf, geven we onbewust door aan onze kinderen.


De ongemakkelijke dynamiek tussen ouder en kind heeft een versterkend effect op de relatie met onze kinderen en partners. Wat we niet onder ogen durven komen, wordt doorgegeven, en het compounding effect op de emotionele 'bankrekening' van het gezin kan op lange termijn astronomisch worden, vergelijkbaar met de jaarlijkse rente op een spaarrekening.


Dit geldt ook voor onbewuste gewoontes en ongezonde patronen in het ouderschap. Wat je nu niet erkent, vermijdt of negeert, zal een compounding effect hebben op de emotionele gezondheid van je gezin. Die rekening wordt gepresenteerd wanneer je kinderen volwassen zijn. En als je eerlijk naar je eigen opvoeding kijkt, zou je waarschijnlijk gewild hebben dat jouw ouders verantwoordelijkheid hadden genomen.


Daarom is deze training er: Verbonden Ouderschap. Het is tijd om een nieuw hoofdstuk te schrijven, om bewust te worden van de emotionele erfenis die we doorgeven en om te leren hoe we échte verbinding met onze kinderen kunnen creëren. Begin vandaag nog aan deze reis van groei en verbondenheid.

Meer lof voor Verbonden Ouderschap...

Als je geïnteresseerd bent in gezondheid, ben je de naam Richard de Leth vast al eens tegengekomen. Als oprichter van OERsterk en Vitaily is Richard een graag geziene gast in televisieprogramma’s en podcasts. Hij is actief op social media en via een YouTube-kanaal bespreekt hij de mogelijkheden om aan je fysieke en mentale gezondheid te bouwen.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Dit product is een pareltje in zijn categorie. Het vraagt weinig investering en biedt een overvloed aan voordelen. Wat is gemak in ouderschap en plezier in opvoeden jou waard? Mijn toewijding aan jou is duidelijk: kwaliteit staat voorop. En als je toch niet tevreden bent, geen zorgen. Je kunt zonder gedoe je geld terugkrijgen binnen 14 dagen na aankoop.

Waarom Dit Product Uniek Is:

🌟 Unieke aanpak: Anders dan alles wat je eerder hebt gezien.

💼 Weinig investering, grote opbrengst: Maximale waarde voor jouw investering.

🤝 Toewijding aan kwaliteit: Ik sta achter mijn product, zodat jij met vertrouwen kunt investeren.

🔄 Geld-terug-garantie: Volledige gemoedsrust. Niet tevreden? Geen probleem.

€ 347,-
€ 149,-

Ben jij klaar voor Verbonden Ouderschap?

 • 8 Modules over in het ouderschap
 • Andere, unieke kijk op opvoeding
 • Een betere relatie met je partner
 • Meer harmonie in het gezin
 • Jij die groeit en meer geniet
 • Levenslange toegang

Veelgestelde vragen

Wat kan ik na mijn aanmelding verwachten?Direct na je betaling ontvang je een inlog met jouw leeromgeving. Je kan dan inloggen, alle video’s bekijken en bijbehorende opdrachten maken.

Kan ik dit op mijn eigen tempo volgen?
Je kan het programma online volgen in onze hypermoderne leeromgeving, dus in je eigen tijd en ruimte.

Ik ben een alleenstaande ouder. Heeft deze cursus nut?Ja, je hebt nog steeds met opvoeding te maken. Juist als alleenstaande ouder heb je veel baat bij een 'team' van behulpzame kinderen.

Mijn kinderen zijn al wat ouder. Heeft de cursus dan nut?Ja, je kunt de principes direct toepassen. Natuurlijk kan een late introductie meer weerstand opleveren, maar het is aan jou om een nieuwe visie op opvoeding te creëren. Het is nooit te laat om hiermee te beginnen.


Hoelang heb ik toegang tot dit programma?

Je hebt levenslange toegang.

Wanneer moet ik niet meedoen?

Als je niet naar jezelf wilt kijken. De voorwaarde voor succes is dat je bereid bent om aan jezelf te werken, naar jezelf te kijken en ervoor open staat om te leren. Wij rijken je met alle liefde al onze kennis en stappen aan, maar je zult het zelf moeten doen!

Doen jullie aan refunds?

Als je het volledige programma doorlopen hebt, de opdrachten gemaakt hebt en je komt tot de conclusie dat je alles al wist. Dan krijg je tot 14 dagen na aankoop gewoon je geld terug. Mail hiervoor naar mail [@] wiggertmeerman.com en we handelen het zo spoedig mogelijk af. En ja, hier zal misbruik van gemaakt worden. Toch geloven wij in de goedheid en eerlijkheid van de mens.

Wil je meer informatie?

Wil je meedoen maar heb je nog een vraag? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden via e-mail: Mail @ wiggertmeerman.com

€ 372,-
€ 149,-

Ben jij klaar voor Verbonden Ouderschap?

 • 8 Modules over in het ouderschap
 • Andere, unieke kijk op opvoeding
 • Een betere relatie met je partner
 • Meer harmonie in het gezin
 • Jij die groeit en meer geniet
 • Levenslange toegang