RESET & RECONNECT

Stilstaan bij wat je doet.

Verbinding maken met wat je écht wilt.

Ge-Reset naar huis.

Zaterdag 22 Juni (Tickets beschikbaar)
9:30 tot 13:00

Voor 'High Performers' die altijd aan staan en toe zijn aan een offline moment...

Shamanic Journey

Ademwerk, visualisatie, meditatie en persoonlijke groei

Nature is Calling

Ervaar de helende kracht van de natuur

Reconnect

Her-Verbind met je gevoelens en krijg helderheid wat je te doen staat

One Day Experience

Offline en in de natuur deelnemen aan deze workshop

Reset Your System

Druk de reset-knop in van de dagelijkse chaos voor lichaam en geest

Professionele begeleiding

Ervaren en speciaal getrainde crew-members om jou te ondersteunen

Het gevecht dat je altijd verliest...

Onze maatschappij eist dat we continue aanstaan.

Het gevolg is een overprikkeld zenuwstelsel.

En iets wat overprikkeld is... voelt zich gestrest, gevoelig, geïrriteerd en/of overweldigd.

Herkenbaar?Het perfecte recept om te vast te lopen, verwijderd te raken van je dromen en in bevriezende modus te belanden.

Logisch.. want als jouw centrale zenuwstelsel (onbewust) op standje vechten of vluchten (a.k.a werken, stressen, vliegen en rennen) staat, dan gaat alle energie 100% naar dat!
Datzelfde overlevingsmechanisme wordt extra aangezwengeld door:

 1. Dat f&*cking scherm in je broekzak, wat uren van je focus, leven en relaties afsnoept
 2. Instagram die miljarden uitgeeft aan neuromarketing, om jouw 'apenbrein' zo lang te laten swipen
 3. Inkomende belletjes, piepjes en rode vinkjes die je continue alert houden
 4. De 'oldschool' inbox, die sowieso nooit leegraakt
 5. Zorgen over geld, gedoe in je relatie en lopende familie issues
 6. Een slecht eet, slaap en sportpatroon
 7. Stress van hoge werkdruk, veel moeten en keuzestress
 8. Nieuws over inflatie, oorlog, economische recessie en een kabinet dat ons land verprutst
 9. En alle andere zaken die het leven (uitgerekend) jouw toewerpt

Onlangs liep ik vast...

Mijn naam is Wiggert Meerman. Spreker, podcaster, coach en auteur van 'Op zoek naar antwoorden'. Ook ben vader, partner, ondernemer, schrijver, reiziger, spreker, CrossFitter, Braziliaans Jiu Jitsu fanaat en meer....

Ja, ik ben zo'n coach die fanatiek over 'High Performance' spreekt. Ik hou ervan om hard te gaan, hoog te mikken en om dromen waar te maken. Afgelopen jaren lukte dat goed met een bestseller, de verkoop één van mijn bedrijven en de groei van mijn huidige bedrijf. Ook ik werd ingehaald door de realiteit. Ik voelde me niet optimaal, had weinig energie, last van concentratieproblemen en kon niet direct verklaren waar het aan lag. Gestrest, onrustig en continue het gevoel dat ik in de 'paraat-modus' moest zitten. Daardoor was het was nog lastiger om bij mijn gevoel te komen.

Geïnspireerd (en onderwezen) door een visioen uit een plant medicijn ceremonie, kreeg ik inzicht in wat er was. Wat bleek? De 'High Performance' mindset, was heel giftig voor me geworden. Ik was weer gaan geloven dat je 'altijd' aan moet staan en bezig moet zijn, om voorwaarts te gaan in het leven. Als je overal heel goed in wilt zijn, lijdt alles wat je doet daaronder. Je relaties, gezondheid en geluk. Ik was genoodzaakt mijn strategie te veranderen. Dat heeft alles voor mij veranderd...

Wiggert tijdens zijn inwijding bij de Huni Kuin stam in 2018

Dit vertelde het visioen...

Continu aanstaan heeft een prijs. Hoewel ik al jaren lesgeef over productiviteit, persoonlijke ontwikkeling en meer... liep ik toch tegen een muur. Mijn batterij liep langzaam leeg, maar tegelijkertijd bleef ik mijzelf allerlei opleggen.
De korte versie: Ik 'moest' heel veel van mijzelf. Tijdens een Ademreis, gecombineerd met een MicroDose ervaring, kreeg ik iets helder.

Bij de stam waar ik jaarlijks kom in de Amazone, is zelfheling rode draad  van hun bestaan. Een groot onderdeel daarvan is dat men iedere zaterdag bijeen komt voor een ceremonie en er valt veel te zeggen over de diepere betekenis daarvan.

Het is een vast moment in week voor voor heling, reflectie en verbinding. Heling op datgene er nu speelt in je leven, reflectie op jezelf en de wereld om je heen. Verbinding met gelijkgestemde en datgene dat groter is dan onszelf. De ceremonie fungeert als een co-regulerend ecosysteem, waarbij fysieke, emotionele en spirituele groei ontstaat. Een voorwaarde voor transformatie is dat men in een hogere staat van bewustzijn komt. De basis daarvoor is een veilige set & setting, zodat het zenuwstelsel kan ontspannen en men zich veilig voelt. Sjamanen nemen de stamleden mee op reis met hun liederen, wijsheden en intenties. En ja, in hun cultuur is de rol van plant medicijnen cruciaal. Deze medicijnen activeren een netwerk in ons brein, waardoor bepaalde hersendelen ineens in contact staan met elkaar. Zo wordt het makkelijker om nieuwe verbanden te leggen, inzichten te krijgen en nieuwe connecties (neuropaden) te maken. Waardoor je de wereld (en het leven) anders gaat bekijken, beleven en ervaren. Heling is vaak niets anders, dan een verschil in perceptie.

Ik wil je bovenstaande principe graag laten ervaren op deze workshop. Geheel op een eigen, unieke en vooral toegankelijke en veilige manier. Een die past bij onze tijdsgeest en maatschappij,

Een event waar je kennis maakt met wetenschappelijk bewezen tools om je staat van zijn te beïnvloeden, biohacking, sjamanisme en persoonlijk leiderschap. Een moment voor jou om dieper te zakken in wie je bent, wat je wilt en hoe je dat gaat doen.

Want om de wereld te mogen dienen, om klaar te staan voor anderen, zal je af en toe tijd vrij moeten maken voor jezelf.

Het is tijd voor jouw Reset & Reconnect.

Dit is wat je kan verwachten...

We beginnen de dag met een ceremoniële cacao en een MicroDose (optioneel), vervolgens verplaatsen we ons richting de fijne zaal 'De Werfplaats'. Daar kies je een plek om op innerlijke reis door te gaan. De zogenaamde 'Shamanic Journey' is een combinatie tussen ademwerk, visualisatie, meditatie en persoonlijke groei. Begeleidt met live muziek, inheemse chants en gesproken woord ga je in jezelf op reis. Mocht je gedurende deze reis emoties omhoog komen, geen zorgen! Het is volkomen normaal dat dit kan gebeuren. Er lopen getrainde Breathwork Professionals rond, speciaal om jouw te ondersteunen in jouw proces.

Het Programma

09:30 Aankomst @ Vrijhaven de Zwier
09:30 - 10:00 Welkom met cacao en MicroDose

10:00 Naar Ceremonie ruimte

10:00 Start Shamanic Journey

Een mix van ademwerk, persoonlijk leiderschap, inheemse wijsheid, muziek, chants en visualisatie.

13:00 Afsluiting

€ 149,-
€ 97,- (Tickets zijn beperkt)

Ben jij klaar voor een Reset & Reconnect

 • Reset van de buitenwereld. Reconnect met jouw binnenwereld.
 • Een dag van heling, helderheid en connectie 
 • Neem deel aan een uniek MicroDosing event in Nederland
 • Datum: 22 Juni 2024 (09:30 tot 13:00)
 • Locatie: Vrijhaven de Zwier (Vinkeveen)
IK DOE MEE >


Beperkt tickets verkrijgbaar!

De Zwier

Vrijhaven de Zwier is een prachtige plek in Vinkeveen. Natuur, water, mooie dijkjes en even helemaal het gevoel van 'uit de stad' te zijn. Wij maken gebruik van de prachtige locatie, 'De Werfplaats', een fijne plek waar we in alle rust en gemak, een diepe reis kunnen maken.

MicroDose

Het woord 'Reconnect' krijgt een nieuwe dimensie met MicroDosing. Medicinale paddestoelen staan om 2 zaken bekend. Enerzijds activeert het een netwerk in ons brein, waardoor verschillende delen ineens in verbinding staan met elkaar. Daarnaast maakt het ons brein elastischer en helpt dit bij de aanmaak van nieuwe neuropaden. Wist je dat het DNA van paddestoelen, 30% overeenkomt met dat van ons? 

Dit is wat je krijgt bij Reset & Reconnect

Shamanic Journey

Innerlijke reis door ademwerk, visualisatie, persoonlijk leiderschap, muziek en inheemse chants

Healing Experience

Vind heling op oude emoties, laat oude stress, emoties  los en vind antwoord op  prangende vraagstukken 

Wisdom from the Forest

Ontdek de wijsheid, heling en pracht van inheemse wijsheid voor de chaos van deze tijd

Connect Met Gelijkgestemden

Een plek om de te delen en te helen, met bestaande en nieuwe vriendschappen

MicroDose Experience

Stimuleer focus, helderheid, positiviteit, probleemoplossend vermogen, en emoties en leg nieuwe verbindingen in je brein

Save the Rainforest

Een percentage van jouw ticket gaat naar de bescherming van inheemse gebieden in Amazone
€ 149,-
€ 97,- (Tickets zijn beperkt)

Ben jij klaar voor een Reset & Reconnect

 • Reset van de buitenwereld. Reconnect met jouw binnenwereld.
 • Een dag van heling, helderheid en connectie
 • Neem deel aan een uniek MicroDosing event in Nederland
 • Datum: 22 Juni 2024 (09:30 tot 13:00)
 • Locatie: Vrijhaven de Zwier (Vinkeveen)
IK DOE MEE >


Beperkt tickets verkrijgbaar!

Reviews van deelnemers

Professionele begeleiding vanuit het hart. Humor, wijsheid, kwetsbaarheid...ik kan nog wel even doorgaan, deze man heeft het allemaal. Meerdere workshops al gevolgd en iedere keer weer een top ervaring.
Pasqual van Huizen - Via Google Reviews

Veilige setting en fijne sfeer. Ik heb  een liefdevolle blije reis mogen maken. Het besef dat ik m’n licht kan en mag laten schijnen overviel me enigszins. Dat ontroerde me, wat er mocht zijn met troostende armen om me heen. Dankjewel🙏💛
Nanda de Jong - Via Google reviews

Wiggert Meerman

Wiggert Meerman (Heesch, 1983) is  spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, coach en avonturier. Hij helpt topsporters, CEO’s, ondernemers en high performers hun eigen stam te bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde. Dat doet hij door middel van zijn bestselling boek 'Op zoek naar antwoorden'. Daarnaast host hij het nr.1 retreat van Nederland voor Persoonlijk leiderschap; Rite of Passage. In zijn lezingen en groeiprogramma’s combineert hij de inheemse wijsheden en met modern high performance. Zijn passie voor het spreken komt ook tot uiting op verschillende toonaangevende podia zoals het DeLaMar Theater, het bekende evenement Business On Stage en bij bedrijven zoals Adidas, ABN Amro en de Erasmus Universiteit. Daarnaast is hij de presentator van de #1 Zelfhulp show op YouTube en podcast genaamd Eindbazen, met meer dan 4 miljoen downloads een van de grootste podcasts in Nederland. Sinds 2020 mag hij zichzelf, na drie jaar schrijven, ook auteur noemen van zijn boek ‘Op zoek naar antwoorden’. Het boek belande op nr. 35 in landelijke bestsellerlijst top 60. Ondertussen zijn er meer dan 12.000 boeken verkocht en geniet het boek meer dan 300, vijfsterren recensies.

"De inhoud van Reset & Reconnect gaat zoveel verder dan persoonlijk leiderschap alleen."

Founder Breathwork Masterclass

"De inhoud gaat zoveel verder dan persoonlijk leiderschap alleen."

Kasper van der Meulen

Founder Meditations Moments

Wiggert is een waanzinnige spreker!
Michael Pilarzyck
Spreker & Trainer

“Wiggert is een bevlogen trainer die inspireert, prikkelt en eeuwenoude oerprincipes weet te vertalen voor de moderne mens.

Paul Smit
€ 149,-
€ 97- (Tickets zijn beperkt)

Ben jij klaar voor een Reset & Reconnect

 • Reset van de buitenwereld. Reconnect met jouw binnenwereld.
 • Een dag van heling, helderheid en connectie
 • Neem deel aan een uniek MicroDosing event in Nederland
 • Locatie: Vrijhaven de Zwier (Vinkeveen)
IK DOE MEE >


Beperkt tickets verkrijgbaar!

Veelgestelde vragen

Wat kan ik na mijn aanmelding verwachten?Je ontvangt een betaalbevestiging. Wij noteren jouw naam op een lijst en je krijgt een week voor het event een email met de laatste instructies.

Gaat het event door bij slecht weer?
Ja, de ceremonie is immers binnen.

Is er lunch en/of drinken te koop?Ja en nee. Drinken is te koop bij de locatie. Eten is niet vanzelfsprekend. Om zeker te zijn dat je kan eten, kan je bij het afrekenen van je ticket, aangeven dat je mee wilt lunchen. Anders ben je zelf verantwoordelijk voor water, snacks en/of lunch.

Moet ik zelf iets meenemen?

Er zijn daar matjes, kussentjes en dekentjes aanwezig. Uiteraard ben je welkom om je eigen favoriete dekentje of kussen mee te nemen.

Is MicroDose verplicht?
Nee, je mag ook deelnemer zonder MicroDose. Je gaat sowieso een bijzondere ervaring hebben door het ademwerk en de oefeningen.

Wat doen jullie aan begeleiding?

Het aantal begeleiders of 'Space Holders' wordt aangepast aan de hoeveelheid deelnemers. Dit zijn speciaal opgeleide Breathwork professionals, die exact weten hoe ze er voor jou kunnen zijn.

Wat verstaan jullie onder MicroDosing?Je krijgt 1 gram verse truffel. Dit is 1/15e van een normale dosis om een daadwerkelijke psychedelische ervaring te krijgen. Het is niet de bedoeling om high te worden of om te gaan hallucineren. Het effect kan wel versterkt worden door het ademwerk en de cacao.

Moet ik ervaring hebben?Nee, iedereen die gezond is en boven de 18 jaar is kan meedoen.

Ik kan niet komen, krijg ik dan een refund?

Nee, alle verkopen zijn bindend en we geven geen refunds. Wel mag iemand jouw plaats komen.

Wanneer kan ik niet deelnemen?

Recente ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening, emotionele crisis in de afgelopen 3 jaar. Als je kampt met astma, ademhalingsproblemen, bipolaire stoornissen, schizofrenie, psychoses en/of depressiviteit. Medicijngebruik in de categorie antipsychotica, anti-depressiva of anti-angst. Andere medicijnen? Raadpleeg deze lijst en consult jouw behandeld arts. Bij zwangerschap is ademwerk niet geschikt.