ChatGPT's conclusie over Rite of Passage
15 juni 2023 

ChatGPT's conclusie over Rite of Passage

Ieder retreat vragen wij naar de motivatie van de deelnemers. Als experiment hebben we 72 intakes (van de laatste drie retreats) door ChatGPT gehaald. Met de vraag of deze, daar een conclusie uit kon trekken.

Dit was ChatGPT's antwoord omtrent Rite of Passage.

"Na het analyseren van de redenen waarom mensen deelnemen aan jouw retreat, Rite of Passage, kunnen we enkele hoofdbewegingen identificeren: 

Persoonlijke ontwikkeling

Veel deelnemers komen naar het retreat om aan zichzelf te werken, hun potentieel te benutten, te groeien en te leren. Ze willen helderheid krijgen over hun zielsmissie, hun kernwaarden bewaken en meer inzicht krijgen in zichzelf en hun reacties in verschillende situaties. 

Verandering en transformatie

Er zijn deelnemers die de behoefte voelen om zichzelf te veranderen, zodat ze beter worden en niet opnieuw in een burn-out terechtkomen. Ze willen obstakels wegnemen, emotionele muren laten zakken en een staat van zijn bereiken zonder plantmedicijnen te gebruiken. 

Groei en verbinding

Sommige deelnemers zijn op zoek naar groei, zowel persoonlijk als op spiritueel niveau. Ze willen uit hun comfortzone stappen, nieuwe ervaringen opdoen en meer in contact komen met hun gevoel in plaats van alleen op hun verstand te vertrouwen. Ze zijn ook geïnteresseerd in het creëren van verbinding, zowel met zichzelf als met anderen. 

Hulp bij specifieke uitdagingen

Verschillende deelnemers komen naar het retreat met specifieke uitdagingen, zoals het omgaan met een burn-out, het verminderen van verslaving aan telefoon en sociale media, het helen van trauma en het vinden van rust, vertrouwen en geloof in zichzelf. 

Over het algemeen kunnen we concluderen dat de hoofdbeweging voor de deelnemers aan jouw retreat Rite of Passage gericht is op persoonlijke groei, zelfontwikkeling en het vinden van meer balans, verbinding en helderheid in het leven. Ze zijn op zoek naar een diepere ervaring dan alleen praten en willen uit hun comfortzone stappen om zichzelf beter te leren kennen en te transformeren."

Denk jij dat Rite of Passage iets is voor jou? Geef je op voor de volgende editie. Time is running out!

Over de schrijver
Spreker, bestselling auteur, podcaster en avontier die inheemse wijsheden combineert met hands-on persoonlijk leiderschap.

Een verhaal over innerlijke vrede

Op zoek naar antwoorden beschrijft het verhaal van een Nederlandse zakenman, die nadat hij alles verloor, op mysterieuze wijze door het leven naar een inheemse stam in de Amazone wordt geleid. Het stamhoofd laat hem deelnemen aan een eeuwenoud ritueel dat de inheemsen gebruiken om hun ziel te reinigen. Tijdens deze zware beproeving, waarbij hij veertig dagen lang in de heilige ruimte moet verblijven, komt hij zijn eigen demonen onder ogen. De auteur kreeg de opdracht om zijn lessen en inzichten te delen met de wereld. Het resultaat hiervan is dit boek.


Download gratis een sneak preview van de eerste 2 hoofdstukken

50%
Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct de eerste 2 hoofdstukken
+ nog extra bonussen en unieke content uit het boek..!
Krijg direct toegang